Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв ще е ремонта след като се случи това ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв ще е ремонта след като се случи това ??

Здравейте,

Алфата ми пак е в бокса и този път сериозно я смлях .
    Разхлаби ми се болта на коляновия вал и превъртя ангренажния ремък и се случи това на тази снимка http://www.album.bg/hulzzz/images/14509565/
    Някой може ли да каже дали е заминала и биелата освен главата, нея я видях че за нищо не става.?
    2.0 TS

Ам така или иначе като се отвори ше се види. Така или иначе ще се отваря. Защо е този въпрос?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Вероятността да е крива е голяма при тази дупка в буталото.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Колега, аз ли недовиждам, но ми се струва, че буталото на 3-ти цилиндър е по-високо от това на 2-ри

Comment

Първоначално публикувано от Huliganin Покажи съобщение
          Здравейте,

Разхлаби ми се болта на коляновия вал
          А каква е причината да се разхлаби болта?????
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И на мен ми е много интересно!!! Колега , ти провери ли дали сте монтирали шпонката на коляновият вал предният път ????? Да не е скъсана ????
            На дизеловите "сутиени" този болт редовно се развива, но там шпонката не е плътна, а се прави точна "центровка" на газоразпределителният механизъм чрез луфта в нея, но тук не варвам да е така. Намери причината. Невярвам да не систегнал болта кат хората !

Comment

Здравейте,

Разхлаби ми се болта на коляновия вал и превъртя ангренажния ремък и се случи това на тази снимка http://www.album.bg/hulzzz/images/14509565/
              Някой може ли да каже дали е заминала и биелата освен главата, нея я видях че за нищо не става.?
              Аз си мисля че ако не се свали коляновия вал и се замери за изкривявания все едно няма да си правил ремонт на колата ще я събереш и е доста вероятно да притрака в следващите 100-200 километра.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                Аз си мисля че ако не се свали коляновия вал и се замери за изкривявания все едно няма да си правил ремонт на колата ще я събереш и е доста вероятно да притрака в следващите 100-200 километра.
                Е то това е задължително щом е имало удар.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

ре

И аз немога да разбера каква е причината да се разхлаби смотания болт но е факт, и в следствие на това се е скъсала шпонката (незнам дали се казва точно така) на шаибата на коляновия вал, и превърта ремъка. Колата изгасна и финиширах точно преди Димитровград . Ремъците несъм ги сменял но и да бях тази шаиба не се развиа при смяната им.
                  2.0 TS

Comment

И аз немога да разбера каква е причината да се разхлаби смотания болт но е факт, и в следствие на това се е скъсала шпонката (незнам дали се казва точно така) на шаибата на коляновия вал, и превърта ремъка. Колата изгасна и финиширах точно преди Димитровград . Ремъците несъм ги сменял но и да бях тази шаиба не се развиа при смяната им.
                    Спокс и аз късах шпонка на зъбното колело на коляновия вал,но минах с 16 клапана и 3 повдигачаи ново колело и мисля ,че ремъка като се върти резбата на това колело е такава ,че затяга и не може да се разхлаби
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

Здравейте,

колега лоша работа аз правих същото ботала и сигменти комплекта е 750лв аз правих фсичко по двегатела от до и ми излезе 2000лв с работата успех
                      има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

Working...
                      X